tiistai 30. marraskuuta 2010

Talvisarjan toinen osakilpailu

16 pelaajaa pelasi tänään ja näistä kaksi jäi ilman talvisarjan pisteitä (anteeksi vaan parinani heittäneelle Sabelle vielä näin). Oma peli meni aivan luokattomasti mutta muuten oli hyvät kisat. Viereisessä marginaalissa on tarkistettavissa vallitseva pistetilanne. Heitettiin parijoukkueina ja kahdessa alkulohkossa, kuten tavallisesti. Finaalissa heitti kummastakin lohkosta kaksi parasta joukkuetta ja loput b-finaalissa.

Finaalin voitti Topfox ja Olivier, joiden tavoite (ainakin Topfoxin mukaan) oli vain ja ainoastaan pudottaa alkulohkossa Kapu pois finaalista. Kapu heitti Samsolon kanssa ja niin vain kävi että b-finaaliin jäivät nuo piruparat. Kapun olisi kannattanut tuoda näytille se tupamölkyn hopeapokaali pelotteeksi. Muutoinkin alkulohkoihin näytti arpoutuvan pareiksi tilastojen valossa menestyviä heittäjiä, kuten Kapu ja SamSolo, Keke ja Juha, A-P ja Sami, Marko ja Tontsa sekä Heikki ja Juho. Mutta kuten tiedämme, ei tilastoihin ole tuijottamista, vaan jokainen peli on pelaamalla voitettava.

 Lyhyesti virsi kaunis, ja lopputulokset tässä.

10 pistettä: Topfox ja Olivier
8 pistettä: Juho ja Heikki
6 pistettä: A-P ja Sami
5 pistettä: Marko ja Tontsa
4 pistettä: Jappe ja Aki
2 pistettä: SamSolo ja Kapu
1 piste: Keke ja Juha

2 kommenttia:

topfox kirjoitti...

No niinhän siinä pääsi käymään, että Olivierin kanssa taas torpattiin Kapun matka finaaliin hänen ensimmäisessä talvisarja ottelussa. Viimeksi torpattiin se viimeisessä kesän cupissa, jotenka toistoa tuli taas.

Tony Vuori kirjoitti...

Jotenkin tuntuu että siellä hierotaan suolaa haavoihin. :)