perjantai 28. elokuuta 2009

Mölkyn MM-kisat Lahdessa 29.-30.8.2009

Tätä varten on valmistauduttu. Vaikka vuoteen mahtuu monta tärkeää kisaa, on vuotuinen MM-kisa ehdottomasti mölkkyvuoden huipentuma. Mölkyn MM-kisat järjestetään taas Lahdessa. Mukana on 217 joukkuetta. Lajilla on selvä suomalaisedustus, mutta joukkueita on ilmoittautunut mukaan myös Saksasta Virosta, Ranskasta, Ruotsista ja Slovakiasta. Veikkasin taannoin että Saksasta tulee kovan luokan mölkkyjoukkueita, sillä lajin suosio siellä vaikuttaa olevan nousussa.

Omasta seurastani (Wanhat Parrat) on peräti 5 joukkuetta mukana kisassa. Lisäksi Helsingin mölkkycupista on muitakin tuttuja mukana: Rööperin Palikat ja Pelimiehet. Onnea ja menestystä (kunnes jatkolohkoissa kohdataan).

Myös MM-kisojen iltaohjelmaan on panostettu aiempaa enemmän. Kisa-alueella järjestetään lauantaina After Möälkky -iltamat, joissa ohjelman mukaan kisataan virallinen Mölkyn maaottelu. Itse aion otella tupamölkyn (virallisesta?) suomenmestaruudesta, josta kisataan Messilän lomakylässä samaan aikaan. Päätä kivistää jo ajatus sunnuntain jatkolohkoista, jotka alkavat ainakin joukkueelleni (mikäli yleensä jatkoon suoriudumme) jo klo 9.

Raporttia kisaviikonlopusta seuraa tässä blogissa jahka ensin toivun siitä. Myös kuvia luvassa.

Ei kommentteja: